Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінцифра презентувало нові можливості і "фішки" для підприємців на платформі Дія.Бізнес

28 лютого 2020, 15:00
693
0
Реклама

28 лютого 2020 року Міністерство цифрової трансформації презентувало онлайн-платформу для підприємців малого та середнього бізнесу Дія.Бізнес. Під час заходу обговорювали плани щодо підтримки та розвитку підприємництва в Україні. Гостям презентації розповіли про онлайн та офлайн складові проекту Дія.Бізнес, які додаткові можливості матимуть підприємці на єдиному державному порталі. У числі партнерів Дія.Бізнес - і компанія ЛІГА:ЗАКОН.

Портал Дія.Бізнес орієнтований передусім на фізосіб-підприємців, представників малого та середнього бізнесу. Портал буде діяти і як інформаційна, довідкова платформа, і як сервіс для надання онлайн-консультацій. Уже зараз на сайті можна ознайомитися з каталогом ідей для бізнесу, шаблонами для створення бізнесу, кейсами (типовими ситуаціями та історіями успіху), довідником підприємця, переліком документів для відкриття бізнесу.

Можливість зв'язуватися через портал з консультантами завдяки відеозв'язку запрацює орієнтовно в кінці квітня 2020 року. Радитимуть щодо систематизації бізнес-процесів, управління фінансами, взаємодії з державою та її органами, психології бізнесу, кадрових та маркетингових питань, організації продажів. Окрім безкоштовної первинної консультації користувачу можуть надати список рекомендацій щодо навчання, подальших дій тощо.

Компанія ЛІГА:ЗАКОН активно долучилася до створення контенту для онлайн-платформи Дія.Бізнес. Зокрема - до заповнення Довідника для підприємців, де будуть розкриті питання партнерства, захисту бізнесу, юридичної підтримки.

Також Дія.Бізнес рекомендує компанію ЛІГА:ЗАКОН та її продукти у числі корисних сервісів для бізнесу, які допоможуть, зокрема, у вирішенні юридичних питань, питаннях бухгалтерії та оподаткування, перевірки партнерів. Так, майбутнім та діючим підприємцям радять:

- перевіряти контрагентів та відстежувати їх реєстраційні зміни з аналітичною системою CONTR AGENT;

- знаходити перевіреного юриста за допомогою Національного юридичного каталогу України Liga:BOOK;

- відслідковувати зміни законодавства, отримувати швидкий доступ до аналітики та коментарів експертів за допомогою Інформаційно-правових систем ЛІГА:ЗАКОН;

- онлайн сервіс подання податкової звітності Liga Report;

- бот-бухгалтера, який допомагає сплачувати податки і подавати звітність, ReporTax тощо.

Як розповіли організатори, Дія.Бізнес - це частина масштабного національного проекту з розвитку підприємництва, який має також офлайн-складову - в різних регіонах України планується відкрити центри підтримки та хаби для підприємців. Окрім консультацій, у консалтингових зонах підприємці зможуть представити свій продукт іншим підприємцям і отримати зворотній зв'язок, пройти освітні програми, та отримати додаткові послуги. Відкриття першої консалтинг-зони для підприємців заплановано на квітень - травень 2020 року в Харкові.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини