Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

2 березня — граничний термін подання низки податкових звітів

2 березня 2020, 10:46
1177
0
Реклама

Головне управління ДПС у м. Києві нагадало, що 2 березня 2020 року є граничним терміном подання деяких податкових звітів. Тож платникам, які ще не відзвітували, радимо в цей день подати:

- податкову декларацію з податку на прибуток підприємств за 2019 рік;

- розрахунок частини чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до державного бюджету за результатами щоквартальної фінансово-господарської діяльності, за 2019 рік;

- розрахунок податку на прибуток нерезидента, який провадить діяльність на території України через постійне представництво, на підставі складення окремого балансу фінансово-господарської діяльності за 2019 рік платниками, у яких податковий період дорівнює календарному року;

- розрахунок податку на прибуток постійного представництва нерезидента, визначеного шляхом застосування до суми отриманого доходу коефіцієнта 0,7 за 2019 рік платниками, у яких податковий період дорівнює календарному року;

- звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації за 2019 рік.

Нагадаємо, що максимально спростить підготовку та подання звітності Liga:REPORT - сучасний хмарний сервіс подання податкової та статистичної звітності. Скористайтеся тестовим доступом до сервісу Liga:REPORT і оцініть його переваги.

Окрім того 2 березня 2020 року спливає термін подання податкової декларації платника єдиного податку за попередній календарний рік фізособами - підприємцями, що обрали спрощену систему оподаткування І та ІІ груп.

Водночас для підприємців є відмінний помічник, який самостійно заповнить і відправить звіти до податкової, а про їх прийняття повідомить на електронну пошту , - бот-бухгалтер ReporTaх.

Зважайте, інформацію про строки подання звітності та сплати податків містить "Календар бухгалтера".

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини