Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Казначейство працює в штатному режимі попри карантин

17 березня 2020, 14:50
825
0
Реклама

Державна казначейська служба повідомляє, що продовжує працювати в штатному режимі та здійснювати казначейське обслуговування бюджетних коштів.

Водночас з метою упередження ризиків зараження коронавірусною інфекцією COVID-19, зокрема мінімізації особистих контактів між клієнтами Казначейства та його працівниками у період карантину, фахівці Казначейства рекомендують при здійсненні розрахунково-касового обслуговування використовувати систему дистанційного обслуговування "Клієнт казначейства - Казначейство".

Детальна інформація щодо підключення та використання зазначеного електронного сервісу розміщена на веб-порталі Казначейства в розділі "Електронні сервіси".

За повідомленням ДКСУ.

Чи потрібно під час оформлення покупок розпорядникам й одержувачам бюджетних коштів наводити у відповідному договорі такий реквізит, як код банку, дізнавайтесь із матеріалу видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини