Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Не більше 10 осіб та в масках — як в столиці працює громадський транспорт

18 березня 2020, 14:10
628
0
Реклама

Наземний транспорт столиці працюватиме у штатному режимі, але пасажирів допускають лише у захисних медичних масках. Про це під час прес-брифінгу повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Нагадаємо, що із 12:00 18 березня 2020 року заборонено регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському, внутрішньообласному і міжобласному сполученні. Київський метрополітен призупинив перевезення пасажирів із 23:00 17 березня. Попередньо прийнято рішення, що метро не працюватиме до 3 квітня.

"Перевозитимуть не більше 10 пасажирів одночасно у трамваях, тролейбусах та автомобільному транспорті, в автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах. Контроль за дотриманням перевізниками цих обмежень здійснюватиме Держпродспоживслужба та Національна поліція. Також допуск до пасажирського транспорту буде винятково в масках. Без них пасажирів не допускатимуть", - пояснив Микола Поворозник.

Однак кількість маршрутів або рухомого складу наземного транспорту збільшуватися не буде.

Для працівників стратегічних підприємств харчової чи оборонної промисловості, "Київводоканалу", "Київтеплоенерго" та інших будуть розроблені спеціальні маршрути для підвезення до місця роботи із дотриманням усіх норм санітарної і епідемічної безпеки

Також діють маршрути КП "Київпастранс", що дублюють гілки метрополітену.

На допомогу кадрових службам аналітичні матеріали:

- "Карантин в садочку і школі: як оформити відсутність працівників на роботі";

- "Як оформити переведення працівників на дистанційну роботу на час карантину";

- "Коронавірус та оголошений карантин: кому і коли оплатять лікарняні".

Шаблони документів бухгалтера чи кадровика розміщені в інформаційно-правовій системі ЛІГА:ЗАКОН. Залиште заявку на доступ до системи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини