Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Від сьогодні ЦОП надають адмінпослуги виключно онлайн

23 березня 2020, 15:00
2228
0
Реклама

Столичні податківці повідомили, що з 23 березня 2020 року, на період дії надзвичайної ситуації та карантину, столичні ЦОП надаватимуть адміністративні послуги виключно в онлайнрежимі.

Ознайомитись з раніше розміщеною Пам'яткою щодо адміністративних послуг, які можуть бути отримані в електронному вигляді, можна за посиланням.

Зверніть увагу, що на цей час зупиниться перебіг строків звернень за отриманням адміністративних та інших послуг та строків надання цих послуг. Після припинення надзвичайної ситуації та карантину перебіг цих строків буде продовжено з урахуванням часу, що минув до його зупинення.

Поряд з цим, податківці закликали користуватися електронними сервісами ДПС.

Вони нагадали, що ввійти до Електронного кабінету можна за такою адресою, а також через субсайт ГУ ДПС у м. Києві офіційного вебпоталу ДПС.

Але якщо у вас відсутній електронний цифровий підпис (ЕЦП), отримати його можна онлайн через Приват24.

На додачу до вище вказаної інформації податківці також нагадали електронні скриньки:

- kyiv.official@tax.gov.ua - офіційна електронна пошта ГУ ДПС у м. Києві, для інформаційного обміну з органами виконавчої влади та підприємствами;

- kyiv.public@sfs.gov.ua - для подання запитів громадянами на отримання публічної інформації;

- kyiv.zvernenya@sfs.gov.ua - для подання електронних звернень громадян (електронні звернення від громадян приймають в ГУ ДПС у м. Києві у вигляді сканкопій чи фотокопій письмових звернень з підписом заявника із зазначенням дати та місця проживання);

- idd@tax.gov.ua - для отримання інформаційно-довідкових послуг без використання ЕЦП.

Додатково з контактами ГУ ДПС у м. Києві можна ознайомитися на субсайті ГУ ДПС у м. Києві у рубриці "Контакти".

За повідомленням ГУ ДПС у м. Києві.

Тримайте руку на пульсі у період кризи, забезпечте себе надійною базою інформаційно-аналітичних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для підготовки до судових спорів та перевірок на підприємстві, для створення договорів будь-якої складності та тематики, для швидкого реагування на зміни бізнес-партнера. Обирайте Антикризовий пакет ІТ-продуктів ЛІГА:ЗАКОН та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні. Замовити.


Як оформити документально та відобразити в обліку витрати на інформаційно-консультаційні послуги, дізнавайтесь за посиланням.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини