Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зареєструвати РРО можна дистанційно

24 березня 2020, 08:45
1317
0
Реклама

Офіс великих платників податків ДПС повідомив, що з дня оголошення карантину (а це 12.03.2020 р.) зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг та строків надання цих послуг, визначених законом. Таку норму містить п. 2 Прикінцевих положень Закону України від 17.03.2020 р. № 530-IX, який чинний із 17.03.2020 р.

Починаючи із дня припинення карантину перебіг цих строків продовжать з урахуванням часу, що минув до його зупинення.

Тому такі адмінпослуги, як реєстрація РРО; КОРО, розрахункових книжок, надають в електронному вигляді.

Подавши заяву в електронному вигляді, кожен платник може отримати копію реєстраційного посвідчення засобами електронного зв'язку на адресу власної електронної пошти. Для цього в реєстраційній заяві достатньо зазначити спосіб отримання "в електронному вигляді на електронну пошту".

Водночас оригінали реєстраційних посвідчень будуть видані усім великим платникам після завершення дії карантину.

Подавати податкову та статистичну звітність в умовах віддаленої роботи допоможе продукт Liga:REPORT. Це зручний онлайн-сервіс, який допомагає реєструвати ПН/РК, відслідковувати заборгованість по сплаті податків, а також подавати звітність в режимі онлайн. А найголовніше, ви зможете забути про головний біль з реквізитами бюджетних рахунків, адже в сервісі Liga:REPORT вони завжди актуальні. Спробуйте і переконайтесь, робота у віддаленому режимі не стане на заваді ефективності вашої команди.

Враховуйте, що від сьогодні столичні ЦОП надають адмінпослуги виключно онлайн, а решта ЦОП на період карантину змінюють режим роботи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини