Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як під час карантину отримати витяг з реєстру платників ПДВ

25 березня 2020, 13:40
437
0
Реклама

Офіс ВПП ДПС звернувся з проханням на час дії карантину подавати усі заяви та реєстраційні документи виключно в електронному вигляді.

Зокрема запит про отримання витягу з реєстру платників ПДВ за формою № 1-ЗВР (J1301704) рекомендують подавати засобами Електронного кабінету або будь-яким іншим програмним забезпеченням, що використовується для подання звітності. Водночас під час заповнення запиту потрібно обрати спосіб отримання "поштою".

Нагадаємо, що 09.03.2020 р. набрав чинності наказ Мінфіну від 29.01.2020 р. № 30, яким розширено коло осіб, уповноважених платником ПДВ на подання до контролюючого органу запиту про отримання витягу з реєстру платників ПДВ.

Тепер такий запит може подавати особа, відповідальна за ведення бухгалтерського обліку.

Джерело: повідомлення на офіційному веб-сайті Офісу великих платників податків ДПС

Бухгалтер завжди має бути в контексті останніх нововведень, тому важливо тримати руку на інформаційному пульсі, особливо в режимі карантину. Залишатися в професійному полі зору, бути в курсі останніх нововведень та об'єктивно оцінювати різні ситуації допоможе Антикризовий пакет інформаційно-аналітичних продуктів від ЛІГА:ЗАКОН. Замовити.

Більше про реєстрацію платником ПДВ читайте в статті "Реєстрація платником ПДВ: для кого та коли вона обов'язкова" сучасного медіа для бухгалтерів "Інтербух" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини