Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін дозволив гальмувати нові конкурси на посади державної служби

26 березня 2020, 13:15
810
0
Реклама

Стало відомо, що Постановою КМУ № 230 внесенні зміни до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби. На строк дії постанови КМУ № 211 "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" надали право суб'єкту призначення або керівнику державної служби зупиняти проведення оголошених конкурсів та утримуватися від оголошення нових конкурсів на посади в державних установах.

Рішення про зупинення та про відновлення проведення конкурсу оформлюється шляхом видання відповідного наказу (розпорядження).

Спеціальний структурний підрозділ НАДС або служба управління персоналом державного органу, в якому проводиться конкурс, не пізніше наступного робочого дня з дня прийняття рішення повідомляє про це кандидатам.

Нещодавно стало відомо, що по-новому рахуватимуть зарплату головам облдержадміністрацій, міністрам та їх заступникам. Також порядок заповнення антикорупційних декларацій за 2019 рік неочікувано змінили. При цьому декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2019 рік подають у 2020 році не до 1 квітня, а до 1 червня.

Під час кризових ситуацій, таких як карантин, кожне сказане слово керівника будь-якого рівня - на вагу золота. Варто бодай трішки оступитися - і позитивного реноме вже не відновити. Щоб уникнути впливу інформаційного шуму і вчасно приймати рішення щодо контролю вашої репутації, використовуйте систему медіамоніторингу Semantrum. Автоматичний моніторинг всіх онлайн та традиційних ЗМІ, інтернет-простору та соцмереж. Замовте тестовий доступ до системи Semantrum.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини