Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 16 квітня — посилений контроль на в’їзд до Києва

15 квітня 2020, 08:45
1625
0
Реклама

Із 16 до 20 квітня діятиме посилений контроль на постах, виставлених на в'їздах до Києва. Про це мер Києва заявив під час онлайн прес-конференції.

Зокрема, вводять обов'язкову термометрію для пасажирів транспорту, що прямує в столицю. Це стосується автобусів, вантажно-пасажирського та легкового транспорту, що перевозить більше трьох пасажирів (включно з водієм).

Минулої п'ятниці на Київщині ввели додаткові обмеження на пересування на вихідні дні. Рекомендували органам місцевого самоврядування Київської області обмежити пересування та перебування людей в громадських місцях у період вихідних і святкових днів: з 13:00 18 квітня 2020 до 06:00 21 квітня 2020 року.

Чи вправі місцева влада обмежувати пересування? Про думки МОЗ, поліції та омбудсмена з цього приводу читайте тут.

Також Уряд озвучив, як і коли країна буде виходити з карантину.

Відтепер у бізнесу з'явиться більше можливостей для боротьби з кризою навіть за умов віддаленої роботи. Нова екосистема хмарних продуктів LIGA360 об`єднує всі продукти ЛІГА:ЗАКОН у спільному середовищі для управління ризиками. Отримайте додаткові функції для ефективної роботи фахівців в режимі карантину та об'єднайте усю команду в єдиному просторі для прийняття антикризових рішень. Спробувати.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини