Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Де реєструватися фізособам-підприємцям з проживанням на окупованих територіях

17 квітня 2020, 11:35
337
0
Реклама

Мін'юст наказом від 20.03.2020 р. № 1162/5, який набрав чинності 14.04.2020 р., уточнив норми деяких власних нормативно-правових актів, пов'язаних з державною реєстрацією юридичних осіб та фізосіб-підприємців.

Зокрема, у Наказі № 3359/5 передбачено, що державна реєстрація фізосіб-підприємців, місцем проживання яких є територія Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, а також населені пункти, в яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, та населені пункти, що розташовані на лінії зіткнення в Донецькій та Луганській областях, здійснюється незалежно від їх місця проживання в межах України.

Також у Порядку надання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань встановили, що у безоплатному доступі до відомостей з ЄДР в електронній формі через портал електронних сервісів надається й адреса електронної пошти юридичної особи чи фізичної особи-підприємця.

Нагадаємо, що для підприємців є відмінний помічник, який самостійно заповнить і відправить звіти до податкової, а про їх прийняття повідомить на електронну пошту , - бот-бухгалтер ReporTaх.

Читайте також:

- "Мін'юст змінив правила проведення держреєстрації бізнесу";

- "Паспорт, народження, авто - які послуги можна усе ще отримати від влади під час карантину";

- "Мін'юст озвучив можливості для отримання його послуг під час карантину"

- "На час карантину скарги у сфері держреєстрації розглядають за добу".

Не дайте рейдерам нажитися у період кризи! Поставте свої об'єкти нерухомості на моніторинг у сервісі SMS-Маяк. Сервіс миттєво проінформує про зміни статусу об'єктів нерухомого майна у вигляді сповіщення в особистому кабінеті, sms-повідомлення чи email-листа. Поставити на моніторинг зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини