Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Карантинні" доплати медпрацівникам пропонують звільнити від податків

17 квітня 2020, 12:50
846
0
Реклама

Із 02.04.2020 р. діють норми Закону України від 30.03.2020 р. № 540-IX, серед яких - доручення Уряду встановити додаткові, до встановлених законодавством, доплати до зарплати медичним та іншим працівникам, які безпосередньо зайняті на роботах з ліквідації захворювання серед людей на коронавірусну хворобу (COVID-19) у розмірі до 300% зарплати.

Аби ще додатково простимулювати медичних працівників у їх боротьбі зі COVID-19 група нардепів зареєструвала законопроект № 3329 від 13.04.2020 р.

Документом пропонують тимчасово звільнити від сплати усіх податків і зборів доходи у вигляді зарплати, премій та доплат до неї, які отримують платники податків, що є медичними працівниками, які безпосередньо зайняті на роботах з ліквідації захворювання на коронавірусну хворобу (COVID-19) на період виконання цих заходів.

Читайте також:

- як застосовувати на практиці податкові послаблення з податку на прибуток;

- оновили ПДВ-пільгу під час карантину;

- як карантин вливає на ПДВ-реєстрацію благодійників.

Відтепер у бізнесу з'явиться більше можливостей для боротьби з кризою навіть за умов віддаленої роботи. Нова екосистема хмарних продуктів LIGA360 об`єднує всі продукти ЛІГА:ЗАКОН у спільному середовищі для управління ризиками. Отримайте додаткові функції для ефективної роботи фахівців в режимі карантину та об'єднайте усю команду в єдиному просторі для прийняття антикризових рішень. Спробувати.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини