Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На час карантину планують тимчасово звільнити частину зарплати від оподаткування

21 квітня 2020, 10:10
10513
0
Реклама

Нардепи продовжують напрацьовувати свої "антикризові" ініціативи, які можуть знизити податкове навантаження на фонд оплати праці та, можливо, залишити додаткові кошти у розпорядження працівників.

В Раді зареєстрований законопроект № 3331 від 13.04.2020 р. суть якого - звільнити від оподаткування частини доходу працівників.

Запропоновано тимчасово, на період дії надзвичайної ситуації та/чи карантину, звільнити від оподаткування зарплату у сумі фактичного прожиткового мінімуму для працездатних осіб, визначеному Мінсоцполітики, в цінах грудня попереднього року.

Раніше група нардепів уже внесла інший законопроект № 3302, яким планують звільнити від оподаткування невеликі зарплати під час карантину.

Окрім того, серед законопроектів є й такий, котрий пропонує усю зарплату медиків, задіяних у боротьбі зі COVID-19, звільнити від податкового тягаря.

Візьміть під контроль усі ризики, з якими зіштовхується ваша компанія. Спробуйте LIGA360 - екосистему хмарних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для ефективної роботи бізнесу в умовах кризи. Спробувати.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини