Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд озвучив етапи зняття карантинних обмежень з бізнесу

27 квітня 2020, 09:10
3522
1
Реклама

Вихід з карантину буде складатися з п'яти етапів, перший з яких має розпочатися з 11 травня. Про це повідомив Урядовий портал.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зазначив: "З 11 травня, я сподіваюся, ми розпочнемо перший етап виходу з карантину, коли ми послабимо певні обмеження, починаючи з можливості відвідувати парки, сквери. Дамо дозвіл на роботу магазинів оптової і роздрібної торгівлі непродовольчими товарами тощо".

За його словами, наступний етап виходу з карантину - це той етап, коли почне знижуватися рівень захворюваності і почнуть вивільнятися від хворих медичні заклади.

"Третій, четвертий і п'ятий етапи - це фактично завершення карантину. Крім цього є так звані червоний, помаранчевий, жовтий, зелений рівні - це коли ми зможемо розумними заходами управляти в тих точках, де виникають спалахи. Це окремі території, міста, області, райони", - зазначив Денис Шмигаль.

Він також повідомив, що вже є розуміння того, як поетапно буде запускатися громадський транспорт та з якими обмеженнями Україні доведеться жити.

"Це так звана "економіка недоторканності": соціальна дистанція, засоби індивідуального захисту і, відповідно, ті обмеження, в яких ми живемо вже сьогодні і будемо змушені жити в цьому році точно, можливо й в наступному", - зазначив Прем'єр-міністр.

За його словами, така модель поведінки має бути сприйнята і використовуватися суспільством у майбутньому.

Поетапний вихід України з карантину було подано у вигляді інфографіки.

Ефективна робота на карантині - це реальність! Компанія ЛІГА:ЗАКОН розробила комплексну екосистему інформаційно-аналітичних продуктів LIGA360, яка надає увесь необхідний інструментарій для роботи керівника, кадровика та бухгалтера, юриста та фахівців інших спеціальностей. Отримайте тестовий доступ і переконайтеся, що віддалена робота не може завадити продуктивності праці.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини