Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд знову передумав — будівельним маркетам дозволять працювати під час карантину

29 квітня 2020, 10:55
1922
0
Реклама

Кабінет міністрів України має намір найближчим часом дозволити працювати будівельним маркетам та мережам. Про це повідомив міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов під час інвестиційного онлайн форуму "Таврійські горизонти". За його словами, "Прийняті відповідні інструкції щодо функціонування будівельної галузі на час карантину. Вона може працювати. Найближчим часом ми плануємо відкрити будівельні маркети та мережі".

Як відомо, спершу 8 квітня Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на своїй Фейсбук-сторінці повідомив, що серед тих, хто зможе працювати під час карантину були й заклади торгівлі будматеріалами. Але вже 9 квітня було опубліковано ухвалені Кабміном зміни до карантинних обмежень, згідно з якими не могли працювати під час карантину заклади торгівлі будівельними матеріалами.

Для того, щоб уникнути впливу інформаційного шуму і вчасно приймати рішення щодо контролю вашої репутації, використовуйте систему медіамоніторингу Semantrum. Автоматичний моніторинг всіх онлайн та традиційних ЗМІ, інтернет-простору та соцмереж. Замовте тестовий доступ до системи Semantrum.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини