Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кличко назвав ймовірні дати запуску метро та громадського транспорту для усіх

13 травня 2020, 16:55
4192
1
Реклама

Влада Києва планує після 22 травня 2020 року відновити роботу наземного громадського транспорту у звичайному режимі. Про це мер Києва заявив під час онлайн прес-конференції.

Проте треба розуміти, що зупинити громадський транспорт можна за один день. Але повністю відновити його роботу можна через деякий час. Тобто, це робитиметься поступово. Для того, щоб перейти на звичайний режим роботи, будуть постійно нарощувати кількість рухомого складу на маршрутах та відновлювати мережу маршрутів громадського транспорту. В першу чергу, електротранспорту: трамваїв і тролейбусів.

Наразі ж наземний громадський транспорт столиці працює в обмеженому режимі і користуватися ним можна тільки за наявності спецпропуска.

Водночас мер Києва звернувся до уряду відновити роботу столичного метро з 25 травня.

На сьогодні столична влада зіштовхнулась із транспортним колапсом, коли все більше людей повертаються до роботи. Тому й наполягає на відновленні роботи метро.

Щодо ідеї спецперепусток для проїзду в метрополітені, то вона абсолютно утопічна. Це створить страшенні натовпи і буде ще гірше. Тому, метро має відкритися для роботи в звичному режимі. Це дозволить перерозподілити потік пасажирів і нормалізувати роботу всього громадського транспорту столиці.

У свою чергу Прем'єр-міністр України зауважив, що відновлення роботи громадського транспорту залежатиме від динаміки захворюваності на коронавірус.

Стежите за усіма новинами по темі "Карантинні обмеження"? Отримайте доступ до LIGA360 і відстежуйте інформацію за тематикою, обирайте ЗМІ, яким довіряєте та сформуйте свою індивідуальну стрічку новин. Отримайте вільний доступ до LIGA360, якщо користуєтеся принаймні одним з продуктів ЛІГА:ЗАКОН.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини