Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 18 травня столиця заблокувала проїзд великогабаритним машинам

18 травня 2020, 12:40
498
0
Реклама

Із 18 травня буде обмежений в'їзд великогабаритного транспорту в місто Київ. Обмеження встановлюється на чотирьох в'їздах до Києва: на Житомирському, Бориспільскому, Одеському та Гостомельському шосе. Про це інформує сайт столичної влади.

Обмеження діятиме у ранкові та вечірні години: вранці з 7:00 до 10:00, та ввечері з 17:00 до 20:00. Повідомляють, що таке обмеження необхідне, щоб зменшити навантаження на дороги Києва у години пік та стабілізувати трафік на період дії карантинних обмежень та до повного відновлення роботи громадського транспорту.

Під онлайн прес-брифінгу Київський міський голова Віталій Кличко зауважив: "Суворе обмеження діятиме до повного відновлення роботи громадського транспорту, коли на дорогах міста стане менше приватного транспорту. Зазначу, що ми поступово збільшуємо кількість наземного громадського транспорту. Щоб після 22 травня він вже працював у звичайному режимі. Але, хочу підкреслили: дотримання правил безпеки в ньому ніхто не відміняв! Бо, за словами медиків, понад 30 відсотків заражень відбуваються саме в громадському транспорті. Коли люди не тримають дистанцію, не одягають маску та рукавички. Що стосується метро. Ми готові будемо відновити його роботу, як тільки уряд дозволить це зробити".

Читайте також:

- "Трактори і комбайни зможуть вільно пересуватися вулицями міст";

- "За перевантажені автомобілі очікують суворі штрафи - новий Закон";

- "10 кв м вагона на одного пасажира та інші дива роботи метро після карантину";

- "Маршрутки можуть повністю зникнути після карантину - міністр інфраструктури".

Для того, щоб уникнути впливу інформаційного шуму і вчасно приймати рішення щодо контролю вашої репутації, використовуйте систему медіамоніторингу Semantrum. Автоматичний моніторинг всіх онлайн та традиційних ЗМІ, інтернет-простору та соцмереж. Замовте тестовий доступ до системи Semantrum.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини