Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дізнатися про виконавче провадження можна онлайн і без ідентифікатора провадження

22 травня 2020, 11:15
31419
0
Реклама

Відтепер можна дистанційно дізнатись про наявність та сплатити виконъавче провадження. Про це інформує Державне підприємство "Національні інформаційні системи". Воно запровадило на порталі електронних послуг "Он-лайн будинок юстиції" новий сервіс, який спростить доступ до інформації щодо виконавчого провадження.

"Такий сервіс надає можливість людині ознайомитися з усіма матеріалами виконавчого провадження, стороною якого вона є, - зазначив генеральний директор ДП "НАІС" Олексій Бережний. - Також можна сплатити суми заборгованості в рамках відповідного виконавчого провадження онлайн. Враховуючи ситуацію, пов'язану з карантинними заходами в країні, така послуга значно спростить доступ до інформації щодо виконавчого провадження сторонами, та зекономить час. Крім того, будь-хто може перевірити, чи не відкрите виконавче провадження відносно нього".

Не обов'язково знати номер виконавчого провадження та мати постанову про відкриття виконавчого провадження, яка містить ідентифікатор, щоб переглянути матеріали виконавчого провадження та погасити борг. Новий сервіс передбачає доступ до матеріалів виконавчого провадження в особистому кабінеті на порталі ОБЮ. Відтак, достатньо лише здійснити авторизацію на порталі за допомогою електронного цифрового підпису.

Оплата здійснюється через вебпортал "Он-лайн будинок юстиції" у розділі "Послуги/Виконавчі провадження".

Про нюанси відображення в обліку відшкодування збитків працівником розповідає консультація сучасного медіа для бухгалтерів "Інтербух" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом.

Читайте також:

- "Бізнесу і громадянам визначать чіткі рамки спілкування з владою";

- "Підприємства штрафують за неподання інформації про власника - Мін'юст визначив процедуру";

- "Як оскаржити дії приватного виконавця - Мін'юст";

- "Були б гроші - уряд дозволив комфортне перебування в СІЗО за плату".

Візьміть під контроль усі ризики, з якими зіштовхується ваша компанія. Спробуйте LIGA360 - екосистему хмарних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для ефективної роботи бізнесу в умовах кризи. Спробувати.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини