Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Від корів до кущів картоплі — навіщо влада проведе перепис сільських домогосподарств

9 червня 2020, 15:10
4665
0
Реклама

Державна служба статистики планує провести перепис сільськогосподарських домогосподарств. Про це під час онлайн-зустрічі з журналістами заявив голова Держстату Ігор Вернер.

"В Україні ще жодного разу не було сільськогосподарського перепису. В 2001 році у нас був Всеукраїнський перепис, у ході якого ми встановили точну кількість населення і його характеристики. На жаль, в сільському господарстві ми не маємо такої інформації. Мова йде про домогосподарства", - зазначив Ігор Вернер. Він вказав, що мета такого перепису - отримання інформації для прийняття управлінських рішень.

"Нам потрібно знати, яких тварин тримають люди, які культури вирощують. Як пізнати увесь цей потенціал в сільському господарстві? Цей перепис робиться для прийняття обґрунтованих рішень, щоб було зрозуміло, куди потрібно вкладати гроші, що потрібно дотувати. Для побудови грамотної державної політики в певних областях", - наголосив керівник Держстату.

Читайте також:

- "У владі хочуть ліквідувати Пенсійний фонд і запровадити накопичувальну пенсійну систему";

- "У Мін'юсті назвали головні захисні механізми від земельних рейдерів";

- "Усі земельні ділянки мають оцінити за новою формулою";

- "Реєстрація виробників та скасування держрегулювання цін - що депутати готують аграріям".

Не дайте рейдерам нажитися у період кризи! Поставте свої об'єкти нерухомості на моніторинг за допомогою сервісів SMS-маяк і SMS-маяк Земля. Завдяки їм можна оперативно дізнатися про зміни в реєстрі нерухомості (через SMS-повідомлення, електронним листом, або ж через повідомлення в кабінеті користувача). Спробуйте і поставте свою нерухомість на контроль.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини