Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У столиці роботодавців зобов’язали тестувати працівників на коронавірус, а влада змінила графік роботи

23 червня 2020, 09:10
4503
0
Реклама

Київський міський штаб із надзвичайних ситуацій ухвалив рішення про те, що власники і керівники торгових мереж, закладів громадського харчування, сфери побутового обслуговування повинні організувати тестування своїх співробітників ІФА-тестами. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-брифінгу щодо ситуації в Києві в умовах запроваджених протиепідемічних заходів та обмежень, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної інфекції (COVID-19).

"Це тести, що визначають наявність в організмі антитіл до вірусу. Такі тести потрібно робити раз на місяць. Оскільки йдеться про людей, які працюють у компаніях із великою кількістю відвідувачів. І де є висока ймовірність інфікування коронавірусом", - сказав Віталій Кличко.

Перевірити, чи потрапила ваша компанія до плану перевірок контролюючих органів, можна за допомогою сервісу CONTR AGENT.

Також стало відомо, що на період дії карантину внесено зміни у режим роботи будівлі адміністративного комплексу на вулиці Хрещатик, 36 та районних в місті Києві державних адміністрацій. Так, із 23 червня адміністративний комплекс на вулиці Хрещатик, 36 та районні в місті Києві державні адміністрації працюватимуть за таким режимом:

- понеділок - четвер: з 8:00 до 17:00;

- п'ятниця: з 8:00 до 15:45;

- перерва: з 12:00 до 12:45.

Зверніть увагу на аналітичні матеріали "Вплив пандемії на фінансову звітність" та "Форс-мажорні обставини: особливості "коронавірусного" карантину". Для отримання доступу до професійної аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, інших документів та інструментів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН поспішіть скористатися ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини