Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У столиці знову змінили правила роботи закладів харчування та кінотеатрів під час карантину

6 липня 2020, 17:10
3285
0
Реклама

Київська комісія з надзвичайних ситуацій міста дозволила ресторанам, закладам громадського харчування та кінотеатрам і театрам столиці працювати після 22 години (про введення відповідного обмеження ми вже писали менше тижня тому). Про це Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

"Повідомлю, що сьогодні комісія з надзвичайних ситуацій міста дозволила ресторанам, закладам громадського харчування та кінотеатрам і театрам працювати після 22 години. З дотриманням санітарних норм і регламентів. Робота ж розважальних закладів та проведення культурно-масових заходів обмежені до 22 години", - повідомив Віталій Кличко.

Він зазначив, що місто продовжує перевірки суб'єктів господарювання на дотримання регламентів роботи. Тільки минулого місяця спеціальна комісія, до якої входять співробітники Держпродспоживслужби, поліції та муніципальної охорони, склала 369 протоколів про порушення.

"Зафіксували порушення на продовольчих ринках та в магазинах, у торговельних центрах та в кафе і ресторанах. Порушників штрафують. Але непокоїть той факт, що підприємці розпочали нехтувати елементарними правилами, наражаючи на небезпеку і своїх співробітників, і відвідувачів. А це може призвести до спалахів хвороби. І тоді нам доведеться знову повернутися до суворих обмежень. Я хотів би, щоб усі це розуміли", - наголосив Віталій Кличко.

Вам також можуть бути цікаві матеріали сучасного медіа для бухгалтерів "Інтербух" (скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом):

- "Оплата праці в роздрібній торгівлі";

- "Харчування працівників за кошти роботодавця: податкові наслідки";

- "Особливості роздрібного продажу алкогольних напоїв і тютюнових виробів";

- "Директор придбав у подарунок для працівників квитки на концерт: як відшкодувати витрати й показати в обліку".

Візьміть під контроль усі ризики, з якими зіштовхується ваша компанія. Спробуйте LIGA360 - екосистему хмарних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для ефективної роботи бізнесу в умовах кризи. Спробувати.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини