Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Впровадження з 1 серпня програмних РРО: розроблено необхідні форми документів

8 липня 2020, 10:00
1344
0
Реклама

Програмні РРО мають почати впроваджувати вже з 1 серпня. Ця відправна дата визначена Законом України від 20.09.2019 р. № 128-IX. Мінфін спільно з ДПС завершують підготовку до запуску безкоштовного фіскального додатку для програмного РРО.

Офіс великих платників повідомляє про форми електронних документів, які мають застосовуватись суб'єктами господарювання при використанні програмних РРО .

Для перегляду доступні, зокрема форми для реєстрації/перереєстрації/скасування реєстрації програмних РРО, а також необхідні під час застосування програмних РРО:

- Заява про реєстрацію програмного реєстратора розрахункових операцій - J/F 1316602 (Форма № 1-ПРРО);

- Повідомлення про виявлення несправностей програмного реєстратора розрахункових операцій - J/F 1316701 (Форма № 2-ПРРО);

- Повідомлення про відкриття зміни програмним реєстратором розрахункових операцій - J/F 1316801 (Форма № 3-ПРРО);

- Повідомлення про проведення розрахункових операцій у період відсутності зв'язку між програмним реєстратором розрахункових операцій та фіскальним сервером - J/F 1316901 (Форма № 4-ПРРО);

- Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа (для повідомлень щодо сертифікатів відкритих ключів, які застосовуються в ПРРО) - J/F 1391801.

Стежите за усіма новинами по темі "РРО та розрахунки"? Отримайте доступ до LIGA360 і відстежуйте інформацію за тематикою, обирайте ЗМІ, яким довіряєте та сформуйте свою індивідуальну стрічку новин. Отримайте вільний доступ до LIGA360, якщо користуєтеся принаймні одним з продуктів ЛІГА:ЗАКОН.

Також ДПС назвала нову дату, з якої застосування РРО для ФОП-єдинників - обов'язкове.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини