Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Режим 23/7 діятиме для бюджетних платежів

13 липня 2020, 12:40
3447
0
Реклама

Починаючи із 3 серпня 2020 року система електронних платежів НБУ стане доступною для міжбанківських платежів 23 години на добу 7 днів на тиждень (режим 23/7).

Як запевняє НБУ, це дасть можливість проводити чутливі до часу платежі, а також сприятиме розширенню доступу клієнтів до фінансових послуг та зростанню частки безготівкових розрахунків.

Не відстає від цього процесу й Державна казначейська служба України.

Тому із 03.08.2020 р. учасник системи електронних платежів НБУ Казначейство ЕАП (код банку 899998) також працюватиме в режимі 23/7.

Згідно пункту 1 Рішення правління НБУ "Дата банківського дня в системі електронних платежів у робочі дні за п'ятиденного робочого тижня відповідатиме календарній даті, а у вихідні дні, святкові та неробочі дні, визначені законодавством України - календарній даті першого робочого (операційного) дня після них".

За повідомленням сайту ДКСУ.

Подавати податкову та статистичну звітність в умовах віддаленої роботи допоможе продукт Liga:REPORT. Спробуйте і переконайтесь, робота у віддаленому режимі не стане на заваді ефективності вашої команди.

Зверніть увагу, що Казначейство запобігає неправомірній оплаті за публічними закупівлями, але не може змінити умови договорів.

Також дізнайтеся відповідь на питання, чи потрібен у договорі реквізит "Код банку"? Для цього перегляньте статтю видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини