Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

День бухгалтера та аудитора з ЛІГА:ЗАКОН

15 липня 2020, 14:45
740
0
Реклама

16 липня 2020 року до Дня бухгалтера та аудитора компанія ЛІГА:ЗАКОН у прямому ефірі оголосить переможців Національної премії “Вибір бухгалтера”.

Захід розпочнеться о 14:00 у прямому ефірі. Посилання на трансляцію: https://www.youtube.com/watch?v=89UE901ck2I
https://www.facebook.com/watch/?v=876685452855116

У програмі заходу:

- Оголошення переможців Національної премії “ВИБІР БУХГАЛТЕРА - 2020”. Бухгалтери усієї країни обирали кращого лектора, краще бухгалтерське медіа, найсучасніший держорган, клієнт-банк, електронний сервіс та ін. Усього голосування проводилось у 10 номінаціях.

- Презентація та обговорення результатів Всеукраїнського дослідження “Індекс легкості роботи бухгалтерів”, в рамках якого бухгалтери з усієї країни оцінювали ефективність держави у сфері податків та вплив податкових новацій на бізнес. Цього року ми особливу увагу приділили тому, як змінилась професія бухгалтера у нових реаліях - зарплати, умови роботи та захищеність професії. Дослідження охопило понад 1000 бухгалтерів з усієї України.

- Подарунки та привітання від партнерів, номінантів та переможців премії.

Дізнатись більше

Всеукраїнське дослідження "Індекс легкості роботи бухгалтерів" компанії ЛІГА:ЗАКОН проводилося вже три роки поспіль. Ознайомитись з результатами минулого року можна тут. Мета дослідження - відстеження настроїв бухгалтерів, як головного індикатора здоров'я бізнесу та держави, винесення виявлених проблем на суспільне обговорення та пошук ефективних рішень.

Компанія ЛІГА:ЗАКОН - українська продуктова IT-компанія, яка понад 28 років забезпечує український бізнес інформацією, аналітикою та технологічними рішеннями для ефективної та безпечної роботи. До портфелю компанії входять 13 професійних продуктів, зокрема Інформаційно-правові системи (ІПС), система аналізу судових рішень Verdictum, система перевірки та моніторинга контрагентів ContrAgent, сервіс моніторингу реєстраційних дій SMS Маяк, сервіс моніторингу медіапростору Semantrum, сервіс звітності Report, чат-бот бухгалтер для ФОП ReporTaх, а також спеціалізовані ділові медіа-ресурси.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини