Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

При реєстрації бізнесу бенефіціарних власників можна підтверджувати в електронній формі

16 липня 2020, 17:30
651
0
Реклама

Громадяни можуть завантажувати електронні копії нотаріально посвідчених копій документів до заяв про державну реєстрацію, зокрема: документи для підтвердження відомостей про кінцевого бенефіціарного власника юрособи. Функція реалізована на вебпорталі "Онлайн будинок юстиції" Про це повідомив перший заступник Міністра юстиції.

Одночасно із заявами "Державна реєстрація створення товариства з обмеженою відповідальністю" та "Державна реєстрація переходу юридичної особи на діяльність на підставі власного установчого документа або модельного статуту" можна завантажити електронні копії нотаріально посвідчених копій документів, що посвідчують особу, яка є кінцевим бенефіціарним власником юрособи.

Відповідно до Порядку реєстрації для подачі документів в електронній формі з нотаріально посвідчених копій документів, що посвідчують особу, яка є кінцевим бенефіціарним власником, виготовляють електронні копії шляхом сканування та накладенням кваліфікованого електронного підпису (КЕП) заявника.

Подавати податкову та статистичну звітність в умовах віддаленої роботи допоможе продукт Liga:REPORT. Спробуйте і переконайтесь, робота у віддаленому режимі не стане на заваді ефективності вашої команди.

Також Мінюст пояснив, як заповнити нові форми заяв для реєстрації юросіб та ФОП із 1 червня.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини