Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Послугу єМалятко повинні надавати у всіх ЦНАП

21 липня 2020, 08:42
1859
0
Реклама

Відтепер сервіс єМалятко надаватиметься у ЦНАП, створених районними державними адміністраціями. Урядом схвалено відповідні зміни до Розпорядження № 523. Про це інформує Мінцифра. Зміни внесено Розпорядженням № 881.

Раніше послуга єМалятко надавалася відповідно до рішення органів виконавчої влади - районних державних адміністрацій. Зараз вона входить до обов'язкового переліку послуг, які має надавати Центри надання адмінпослуг районних державних адміністрацій.

Також ми повідомляли, що звернутися по допомогу на дитину уже можна через смартфон. Ще стало відомо, коли податківці присвоюють податковий номер дитині.

Як відомо, єМалятко об'єднало 10 електронних послуг для батьків. Очікується, що запуск цих онлайн-послуг дасть можливість батькам через смартфон отримати всі сервіси, пов'язані з народженням малюка.

Сучасні технології не стоять на місці. Прогрес помітний не тільки в наданні адмінпослуг, а й в адмініструванні податків. Так, сучасний професійний сервіс Liga:Report дозволяє легко та оперативно подати податкову, фінансову та статистичну звітність онлайн. А для підприємців є відмінний помічник, який самостійно розраховує та сплачує податки, - бот-бухгалтер ReporTaх.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини