Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На період із 7 по 16 серпня діятимуть обмеження у видачі електронних підписів

23 липня 2020, 11:45
2185
0
Реклама

На період із 5 по 16 серпня 2020 року Мін'юст призупинить роботу Єдиного держреєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі - ЄДР) у зв'язку із його оновленням. Починаючи із 7 по 16 серпня 2020 року дані будуть переноситись з старого реєстру до нового і доступ реєстраторів до ЄДР протягом цього часу буде відсутнім.

По цій причині КНЕДП ІДД ДПС повідомляє про обмеження в наданні електронних довірчих послуг юрособам у період з 07 по 16 серпня 2020 року.

Відповідно до п. 5.1 Регламенту КНЕДП ІДД ДПС для перевірки інформації, наданої заявником, у т. ч. відомостей про керівника юрособи, його повноважень на представництво юрособи та право вчиняти дії від її імені без довіреності, адміністратор реєстрації використовує дані ЄДР.

У зв'язку з цим, юрособам пропонують завчасно подбати про отримання послуг ЕДП.

Також рекомендують в зазначений період скористатись онлайн сервісом "Повторне (дистанційне) формування сертифікатів за електронним запитом" у разі наявності чинних сертифікатів, незмінних реєстраційних даних та особистого ключа, доступного лише користувачу та який не є скомпроментованим.

Поновлення ЕЦП (КЕП) онлайн реалізовано в сервісі звітності Liga:REPORT. Також керуйте легко усіма акцизними операціями в сервісі звітності Liga:REPORT. Спробуйте новий функціонал - звірка з ЄРАН, перегляд лімітів пального за кодом УКТЗЕД та лімітів податку.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини