Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Штрафи за образу поліцейських збільшать в 13 разів

25 липня 2020, 09:30
3405
4
Реклама

Просувається розробка законопроекту щодо посилення відповідальності за образу поліцейських. Найближчим часом його подадуть до Верховної Ради. Про це в інтерв'ю для УНН розповів заступник глави МВС Антон Геращенко.

За його словами, на сьогодні невиконання законних вимог поліцейського, яке супроводжується насиллям, лайкою або плюванням в обличчя - це лише 136-255 грн. "Тобто образити поліцейського, невиконання його законних вимог - це лише 136-255 грн. Ми вважаємо, що цього абсолютно недостатньо. Тому ми запропонували Верховній Раді, що це буде 1700-3400 грн. Якщо депутати нас підтримають... я хочу подивитись, як вони будуть реагувати, якщо їм будуть плювати в обличчя, якщо депутатів будуть ображати, і вони нічого не зможуть зробити, коли їм треба стояти годинами і вислуховувати всі ці нісенітниці", - сказав А. Геращенко.

Щоб не пропустити інформацію про прийняття змін до законодавства по вашій темі - встановіть їх на контроль в LIGA360. Щойно вони вступлять в силу - ви автоматично отримаєте сповіщення. Ці та інші можливості доступні бухгалтеру в LIGA360. Спробуйте зараз - замовляйте тестовий доступ.

Читайте також важливі повідомлення:

- "Вантажівки у зоні ризику - спецгрупи почали масово штрафувати порушників";

- "За перевищення швидкості збільшать штрафи";

- "Верховна Рада проголосувала за посилення відповідальності водіїв, обшуки авто та повернення радарів швидкості".

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини