Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Де з 1 серпня заборонені кафе, громадський транспорт і госпіталізації — країну поділили на зони карантину

1 серпня 2020, 13:45
5370
0
Реклама

Центральна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на засіданні 31 липня визначила регіони за рівнем поширення епідемічної небезпеки COVID-19. До червоної зони буде віднесено Луцьк, Тернопіль та Кіцманський район Чернівецької області. Про це інформує Урядовий портал.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що помаранчевий рівень поширення коронавірусу буде встановлений в Луцькому та Любешівському районі Волинської області, в Івано-Франківську та Тисменицькому районі Івано-Франківської області, у Львові та Миколаївському, Пустомитівському та Перемишлівському районах Львівської області, місті Бережани та Бучацькому районі Тернопільської області.

Загалом до червоної, помаранчевої та жовтої зони розповсюдження коронавірусу потрапили адміністративно-територіальні одиниці 8 областей України. Це стосується Вінницької, Волинської, Житомирської, Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської, Тернопільської та Чернівецької областей.

Засідання Центральної комісії ТЕБ та НС буде проводитись кожної п'ятниці. За результатами аналізу ситуації в регіонах будуть визначатись рівні розповсюдження коронавірусу. Епідемічні показники на рівні районів та міст обласного значення наведено на інтерактивній карті.

Більше інформації про те, як бізнесу попередити наслідки кризової ситуації вже сьогодні, отримуйте у системах ЛІГА:ЗАКОН. Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте зважені рішення вже сьогодні.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини