Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Аудиторам зменшили обов'язкові платежі

4 серпня 2020, 11:10
238
0
Реклама

Як повідомляє Мінфін, 29 липня Кабінет Міністрів затвердив зміни до постанови № 313 "Про розмір внеску, що сплачується суб'єктами аудиторської діяльності на користь Органу суспільного нагляду за аудиторською діяльністю". Відповідними змінами у 2020 році зменшено розмір внеску, який сплачується суб'єктами аудиторської діяльності на користь контролюючого органу, з 1 відсотка до 0,5%.

Крім того передбачається можливість зарахування у зазначений період надмірно сплачених суб'єктами аудиторської діяльності сум внесків у рахунок майбутніх платежів.

Нагадаємо, що раніше розмір внеску, який сплачується суб'єктами аудиторської діяльності на користь Органу суспільного нагляду за аудиторською діяльністю, становив (без урахування ПДВ) 1% суми винагороди за договором з надання аудиторських послуг з обов'язкового аудиту підприємствам, що становлять суспільний інтерес (у визначенні Закону України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні").

Для отримання доступу до професійної аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, інших документів та інструментів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН поспішіть скористатися ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини