Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дізнайтеся, кому делеговано право електронного підпису податкової звітності — новий сервіс ДПС

5 серпня 2020, 13:45
550
0
Реклама

В ДПС розробили новий сервіс - запит на отримання інформації щодо відповідальних осіб платника податку, яким делеговано право підпису.

Надіславши запит, платники податків можуть отримати інформацію щодо:

- відповідальних осіб, яким делеговано право підпису податкової звітності, накладних, заяв, запитів на отримання інформації;

- типів підписів (директор, бухгалтер, печатка, уповноважена особа, технологічний сертифікат);

- термінів дії сертифікатів відкритих ключів.

Аби отримати інформацію використовують електронні форми документів: J/F1391501 "Запит на отримання інформації щодо відповідальних осіб платника податку, яким делеговано право підпису".

Звітність - не проблема з REPORT. Сервіс онлайн-звітності містить актуальні форми, підказки до заповнення, а також найзручнішу систему керування ПДВ. Замовляйте тестовий доступ на 7 днів та переконайтеся самі.

Не пропустіть, що із 3 серпня діє новий режим операційного дня для сплати податків. А про те, чи працюватимуть всі банки 23 години на добу, пояснили в НБУ.

Бізнес потребує контролю, особливо в період нестабільних економічних умов. Моніторте стан компаній цілодобово у системі CONTR AGENT, яка містить базу досьє на понад 6,5 млн компаній та ФОП України. Почати моніторинг зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини