Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У шахтарських регіонах створять вільні економічні зони — законопроект

5 серпня 2020, 16:00
642
0
Реклама

Готується проєкт закону щодо впровадження вільних економічних зон у шахтарських регіонах. Про це сказав голова Комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус, повідомляє Укрінформ.

"На мою думку, необхідно, щоб у людей був вибір, щоб у людей з'являлися нові робочі місця. Тому я ініціюватиму законопроєкт щодо створення певних вільних економічних зон на базі шахтарських міст і шахтарських регіонів", - сказав Герус. Цей законопроєкт також має запровадити пільги для приєднання до електричних та газових мереж.

"Таким чином ми хочемо стимулювати появу нових підприємств, нового бізнесу, нових робочих місць. Саме у цьому полягає правильна трансформація шахтарських регіонів", - підсумував народний депутат.

Щоб не пропустити інформацію про прийняття змін до законодавства по вашій темі - встановіть їх на контроль в LIGA360. Щойно вони вступлять в силу - ви автоматично отримаєте сповіщення. Ці та інші можливості доступні бухгалтеру в LIGA360. Спробуйте зараз - замовляйте тестовий доступ.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини