Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінфін відповів, чи підвищать у 2021 році податки для ФОПів

15 вересня 2020, 14:20
1888
0
Реклама

Міністерство фінансів не планує підвищувати податки для фізичних осіб-підприємців, але має інші джерела для наповнення дохідної частини бюджету. Про це на пресконференції сказав міністр фінансів Сергій Марченко, повідомляє Укрінформ.

"Податки для ФОПів піднімати не плануємо. Кошти - це боротьба з тіньовими схемами на податковій, митниці, а також підвищення ефективності її роботи. Упродовж останніх місяців є суттєве підвищення ефективності з ПДВ. Ми вважаємо, що ця практика, якщо вона буде продовжена наступного року, дасть можливість забезпечити необхідні дохідні джерела", - сказав С. Марченко.

До Дня підприємця ЛІГА:ЗАКОН підготувала вибухову пропозицію. Отримайте всі інструменти для роботи ФОП в єдиному рішенні LIGA360: ПІДПРИЄМЕЦЬ зі знижкою 30%. Останні зміни законодавства, пов'язані з підприємницькою діяльністю, перевірка надійності контрагентів та партнерів, автоматична звітність до держорганів, а головне - сповіщення про зміни, які можуть вплинути на ваш бізнес. Отримайте унікальний шанс придбати комплексне рішення LIGA360 всього за 273 грн.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини