Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Умовний продаж" при анулюванні ПДВ-реєстрації — вимоги ДПС

23 вересня 2020, 08:45
1876
0
Реклама

Визнання умовного постачання товарів та необоротних активів, що не були використані в оподатковуваних операціях у межах господарської діяльності протягом дії статусу платника ПДВ - обов'язкова умова припинення реєстрації платником ПДВ.

Про це нагадують податківці, звертаючи увагу на необхідність нарахувати податкові зобов'язання по таких товарах/послугах, необоротних активах виходячи із звичайної ціни в останньому звітному (податковому) періоді не пізніше дати анулювання ПДВ-реєстрації платника.

Докладніше про податковий (звітний) період, який вважається останнім у разі анулювання реєстрації платника податку на додану вартість, можна дізнатися з матеріалу модуля Ситуації. Для отримання доступу до документів та інструментів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН поспішіть скористатися ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Джерело: роз'яснення ГУ ДПС у Тернопільській області

Більше відповідей ДПС на запитання платників податків з усіх напрямків податкового законодавства читайте в модулі "База податкових знань" ІПС ЛІГА:ЗАКОН. Скористайтеся для цього тестовим доступом.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини