Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підприємці зможуть легко перевіряти посвідчення водіїв та їх допуск до перевезень небезпечних вантажів

1 жовтня 2020, 15:10
420
1
Реклама

Головний сервісний центр МВС повідомляє, що запустили новий онлайн сервіс - перевірку посвідчення водія. Це вбереже підприємців від сумнівних працівників та безвідповідальних орендарів авто. А ще допоможе іноземним представникам перевірити інформацію стосовно видачі посвідчення водія в Україні. "Все супер легко! Вводимо лише серію та шестизначний номер посвідчення водія. Та у два кліки перевіряємо чинність документу й відкриті категорії", - запевняють у ГСЦ МВС.

Також у цьому відомстві інформують, що запрацював ще один не менш важливий сервіс - "Перевірка свідоцтва ДОПНВ про підготовку водія" (небезпечні вантажі). Тепер роботодавці, вантажоперевізники, вантажовідправники і не тільки можуть спати спокійно. Їхній небезпечний вантаж буде цілим та неушкодженим, адже його везтимуть навчені та досвідчені водії, документи яких можна перевірити заздалегідь. І вирішити - чи довіряти свій вантаж. Процедура така ж легка: вводимо лише серію з двох літер та шестизначний номер свідоцтва ДОПНВ про підготовку водія. Та у два кліки перевіряємо чинність документу, відкриті класи небезпечних речовин і допустимі види перевезення.

Возьмите под контроль все риски, с которыми сталкивается ваша компания. Попробуйте LIGA360 - экосистему облачных продуктов ЛІГА:ЗАКОН для эффективной работы бухгалтера в условиях кризиса. Попробовать. Унікальна пропозиція: три місяці у подарунок при передплаті професійного видання ЮРИСТ&ЗАКОН від ЛІГА:ЗАКОН на 6 або 12 місяців. Щоб скористатися вигідною акційною пропозицією, заповніть, будь ласка, форму зворотнього зв'язку.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини