Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Перевезення пасажирів та робота магазинів: які виключення з заборон дозволили для окремих міст і районів червоної зони

16 жовтня 2020, 10:40
5548
0
Реклама

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 15 жовтня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Також Комісії розглянула питання щодо обмежень в регіонах з "червоним" рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Про це інформує Урядовий портал.

Як ми вже інформували, нещодавно КМУ відкоригував Постанову № 641. Зокрема, змінив і умови карантинних обмежень для відповідних зон.

Зараз же Держкомісія визначила для кожного з міст та районів, в яких з 19 жовтня (понеділок) буде встановлено "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19, певні виключення з обмежень, передбачених п. 15 Постанови № 641. Так, в окремих містах чи районах дозволять:

- регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів у міському сполученні;

- перевезення службовими та/або орендованими автомобільними транспортними засобами підприємств, закладів та установ виключно за маршрутами руху, про які поінформовано не менше ніж за два дні органи Національної поліції;

- відвідування отримувачами соціальних або реабілітаційних послуг відповідних установ і закладів тощо.

Значне послаблення для громадян та бізнесу, попри перебування у "червоній" зоні, матимуть обласні центри, як-от Івано-Франківськ чи Полтава. Тут навіть дозволять і надалі продовжувати приймання відвідувачів суб'єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (бари, ресторани, кафе тощо) та у торговельно-розважальних центрах, суб'єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення тощо.

Повний перелік виключень з обмежень для мешканців та субєктів господарювання у "червоній" зоні наведено на Урядовому порталі.

Візьміть під контроль усі ризики, з якими зіштовхується ваша компанія. Спробуйте LIGA360 - екосистему хмарних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для ефективної роботи бізнесу в умовах кризи. Унікальна пропозиція: два місяці у подарунок при передплаті професійних видань від ЛІГА:ЗАКОН на 6 або 12 місяців. Для того, щоб скористатися вигідною акційною пропозицією, заповніть, будь ласка, форму зворотнього зв'язку.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини