Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мін'юст хоче зацікавити бізнес кадрами із в'язниць — подробиці від заступника міністра

20 жовтня 2020, 10:00
1011
0
Реклама

Заступник міністра юстиції Олена Висоцька вважає, що для ув'язнених держава повинна створити всі умови, щоб у них було бажання працювати і щоб цими кадрами зацікавився бізнес, передає Укрінформ.

Зокрема, за словами посадовця, Україна як держава повинна створити всі умови, щоб в ув'язненого було бажання працювати. Державі вигідно, якщо ув'язнений працює, підкреслила заступник міністра юстиції.

За словами О. Висоцької, привести до в'язниці бізнес - теж непросте завдання. Необхідно зробити так, щоб і у бізнеса була можливість і зацікавленість у цьому, зазначила вона. А спрацювати може саме економічний фактор, впевнена заступник міністра: "Зацікавленість буде в тому, що оплата праці тут менше, ніж на ринку. Тому в цьому є чисто економічний фактор. А для нас це буде дуже серйозний прорив, тому що це ресоціалізація".

Більше інформації про те, як бізнесу попередити наслідки кризової ситуації вже сьогодні, отримуйте у системах ЛІГА:ЗАКОН. Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте зважені рішення вже сьогодні.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини