Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінено проект плану комплексних перевірок на 2021 рік — Держрегуляторслужба назвала причину

2 листопада 2020, 14:15
1505
0
Реклама

Як ми вже інформували, Пілотним модулем планування заходів державного нагляду (контролю) та збору інформації сформовано проект плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2021 рік. Аж ось Держрегуляторслужба повідомляє, що цей проект оновлено. Причина в наступному: при роботі з модернізації програмного забезпечення, за допомогою якого було згенеровано проект плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2021 рік, виявлено технічну помилку, через яку у проекті плану було частково пропущено інформацію про дати початку заходів державного нагляду (контролю), які припадали на святкові та перенесені вихідні дні. Наразі технічну помилку усунуто, у подальшому вона повторюватись не буде.

Тепер з оновленим проектом плану комплексних перевірок-2021 можна ознайомитись на сайті Пілотного модуля або ж завантажити його у форматі .xlsx з виправленими помилками.

Перевірити, чи потрапила ваша компанія до плану перевірок контролюючих органів, можна за допомогою сервісу CONTR AGENT.

Нагадаємо, що суб'єкт господарювання має право відмовитися від проведення комплексного планового заходу державного нагляду (контролю) шляхом письмового звернення до ДРС до 15 листопада 2020 року.

Ефективне управління бізнесом можливе з LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ. Унікальний комплекс інформаційно-аналітичних продуктів від ЛІГА:ЗАКОН допоможе бути в курсі всіх законодавчих змін та забезпечить надійне партнерство завдяки ексклюзивному модулю БІЗНЕС-РОЗВІДКА. Дізнайтеся якнайшвидше більше про рішення LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини