Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МОЗ ініціює введення карантину вихідного дня

9 листопада 2020, 12:05
1509
0
Реклама

Міністерство охорони здоров'я через значне зростання темпів розповсюдження COVID-19 пропонуватиме запровадити карантин вихідного дня. Про це повідомив очільник МОЗ Максим Степанов.

"Нам необхідно знаходити баланс з огляду на економічну ситуацію та розповсюдження коронавірусу. Нам це вдалося на певному етапі за рахунок адаптивного карантину. А зараз, зважаючи на ураганні темпи розповсюдження COVID-19, ми будемо пропонувати посилений карантин вихідного дня (субота-неділя) і встановлення загальної "помаранчевої" зони із чіткими обмеженнями щодо роботи певних закладів", - зазначив Міністр.

На думку Максима Степанова, ініційовані обмеження за умови їх дотримання дозволять розірвати ланцюг передачі та розповсюдження коронавірусної хвороби, зберігаючи водночас функціонування економіки.

Як відомо, Державна комісія з питань ТЕБ та НС на своєму засіданні 6 листопада прийняла рішення про запровадження з 9 листопада "помаранчевого" рівня епідемічної небезпеки на всій території України, окрім регіонів із "червоним" рівнем. До "червоного" рівня епідемічної небезпеки буде віднесено 199 адміністративних одиниць з 23 областей, тоді як наразі він діє у 112 містах і районних центрах. Детальніше про це читайте в повідомлені.

Більше інформації про те, як бізнесу попередити наслідки кризової ситуації вже сьогодні, отримуйте у системах ЛІГА:ЗАКОН. Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте зважені рішення вже сьогодні.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини