Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Порядок оподаткування міжнародних посилок мають змінити — законопроект у Раді

17 листопада 2020, 13:40
1264
0
Реклама

Група нардепів ініціює зменшення податкового навантаження для міжнародних експрес-відправлень товарів під час їх ввезення на митну територію України.

Нещодавно зареєстрований законопроект № 4345, який пропонує збільшити розмір сумарної митної вартості товарів, які ввозяться на митну територію України на адресу одного одержувача, в одній депеші від одного відправника у міжнародних поштових відправленнях або в одному вантажі експрес-перевізника від одного відправника у міжнародних експрес-відправленнях.

Без ПДВ пропонують увозити закордонні посилки для фізосіб на суму не більше 300 євро, а для юросіб та ФОП - не більше 400 євро.

Водночас існують й інші законопроекти, які передбачають зміну вартості неоподатковуваних закордонних посилок. Щоправда, неоподатковувана межа вартості посилок у них суттєво нижча. Детальніше про це читайте в повідомленні.

Стежити за змінами в законодавсті ще простіше, ніж раніше. Контролюйте тільки ті норми закону, які цікаві вам. В модулі LIGA360.Smart-сигнали отримуйте сповіщення, які ви встановили в інформаційно-правовій системі ЛІГА:ЗАКОН. Замовити доступ для ознайомлення з рішеннями для бухгалтера можна тут.

Також читайте:

- "Податкові зміни-2021: що пропонує Гетманцев новим законопроектом";

- "Строк давності для стягнення податкового боргу можуть збільшити удвічі";

- "Дія Сіті" запропонує ІТ-компаніям податкові пільги та гнучкий найм працівників".

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини