Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи звітують неприбутківці при відсутності показників для декларування

8 грудня 2020, 17:40
420
0
Реклама

За загальним правилом, неприбуткові підприємства, установи та організації подають Звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації та річну фінансову звітність. Звіт про фінансовий стан (баланс) та звіт про прибутки та збитки та інший сукупний дохід (звіт про фінансові результати) є додатком до "неприбуткового" Звіту та його невід'ємною частиною.

Тож неприбуткові організації у разі наявності будь-яких показників, які підлягають декларуванню (в тому числі показників, які мають нульове значення або підлягають декларуванню у складі фінансової звітності, що подається разом зі Звітом), зобов'язані подавати весь свій "звітний комплект" у строки, передбачені п. 49.18 ПКУ.

Докладніше про особливості обліку та звітування неприбутківців читайте в темі тижня - всеохопній збірці статей "НЕПРИБУТКОВІ ОРГАНІЗАЦІЇ" сучасного медіа для бухгалтерів "Інтербух" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом.

Джерело: роз'яснення ДПС із категорії 102.20 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.tax.gov.ua)

Більше інформації про те, як бізнесу попередити наслідки кризової ситуації вже сьогодні, отримуйте у системах ЛІГА:ЗАКОН, - спробуйте тестовий доступ. До речі, зараз діє унікальна пропозиція: знижка 30% на кращі професійні рішення для бухгалтерів, кадровиків, аудиторів, ФОПів та іншого бізнесу. Переходьте за посиланням.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини