Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держгеокадастр закриє свої обласні управління протягом двох місяців

9 грудня 2020, 09:35
5574
0
Реклама

Головні управління Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру в областях та місті Київ будуть ліквідовані через два місяці. Про це у коментарі Укрінформу повідомив голова Держгеокадастру Роман Лещенко. За його словами, відповідний наказ був підписаний 24 листопада.

"Встановити строк висування кредиторами вимог до територіальних органів Держгеокадастру, що ліквідуються, два місяці з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи у порядку, визначеному чинним законодавством", - йдеться в наказі.

За словами Лещенка, після ліквідації існуючих управлінь будуть утворені територіальні структурні підрозділи апарату Держгеокадастру. Внаслідок оптимізації та реорганізації Держгеокадастру, чисельність його працівників, яка наразі перевищує 10 тис., зменшиться майже на 60%.

Для того, щоб уникнути впливу інформаційного шуму і вчасно приймати рішення щодо контролю вашої репутації, використовуйте систему медіамоніторингу Semantrum. Автоматичний моніторинг всіх онлайн та традиційних ЗМІ, інтернет-простору та соцмереж. Замовте тестовий доступ до системи Semantrum.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини