Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бюджетні платежі 2020 року треба завершити 30 грудня — регламент Казначейства

Реклама

Державна казначейська служба України повідомила, що граничним терміном здійснення видатків є 30 грудня 2020 року. Рішення обумовлене Регламентом роботи органів Державної казначейської служби України у період завершення бюджетного 2020 року та початку 2021 року, затвердженим наказом Державної казначейської служби України від 03.12.2020 р. № 346 та погодженим 14.12.2020 р. Міністром фінансів України.

Прийматимуть електронні документи клієнтів із системи дистанційного обслуговування "Клієнт-казначейство - Казначейство" до облікових систем АС "Є-Казна Доходи", АС "Є-Казна ДБ" будуть до 19:30 30 грудня 2020 року.

31 грудня 2020 року органи Казначейства працюють без клієнтів, здійснюючи погашення та обслуговування державного боргу в національній валюті, а також зарахування надходжень до бюджетів різного рівня.

Починаючи із 4 січня 2021 року органи Казначейства працюють у звичайному режимі.

Кошти в іноземній валюті, які обліковуються на рахунках, відкритих в установах банків, на підставі платіжних доручень власників рахунків (крім залишків власних надходжень бюджетних установ в іноземній валюті, які обліковуються на їх рахунках, відкритих в установах банків, та залишків коштів на рахунках бюджетних установ, розташованих за кордоном) необхідно перерахувати не пізніше 30 грудня 2020 року.

Новорічні знижки до 60% для бухгалтерів продовжено. Тримайте під контролем усі операції з подання звітності у 2021 році. ЛІГА:ЗАКОН пропонує інформаційно-аналітичні продукти та комплексні рішення для бухгалтерів за найвигіднішими цінами. Встигніть зробити собі новорічний подарунок.

Нацбанк також визначив графік роботи банків та системи електронних платежів у період новорічно-різдвяних свят.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини