Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З'явились реквізити рахунків для сплати ЄСВ із 1 січня

Реклама

ДПС розмістила інформацію, що з 01.01.2021 року вступають в дію нові небюджетні рахунки 3556, відкриті на ім'я територіальних органів ДПС для сплати ЄСВ.

Реквізити IBAN-рахунків для сплати ЄСВ в розрізі областей розміщені за посиланням. А нові рахунки для сплати податків переглядайте у новині.

Казначейство наголошує, що кошти, сплачені платниками на старі рахунки по зарахуванню податків, зборів та ЄСВ, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам, як нез'ясовані надходження.

Зважайте, що бюджетні платежі 2020 року завершують 30 грудня, а 31 грудня 2020 року до 13:00 через СЕП здійснюються лише платежі між банківськими установами, підпорядкованими одній юрособі, а також платежі від учасників СЕП до НБУ та органів Держказначейської служби і платежі від НБУ та органів Держказначейської служби на адресу усіх учасників СЕП.

Тож податки та ЄСВ бажано сплатити не пізніше 30 грудня 2020 року і зробити це можна буде ще на "старі" бюджетні рахунки.

Снігопад знижок до 60% на інформаційно-аналітичні продукти та комплексні рішення для аудиторів від ЛІГА:ЗАКОН. Контролюйте своєчасність і повноту сплати податків до бюджету, читайте професійні новини з перевірених джерел та формуйте власні вибірки з нормативних документів, судових рішень, контрагентів. Не пропустіть найвигідніші пропозиції.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини