Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НАДС сформувало каталог типових посад держслужби

Реклама

Нацагенство з питань держслужби визначило перелік сімей та рівні посад держслужби, їх опис та інші критерії, що допоможуть провести класифікацію різних посад держслужби. Вони втілені у затвердженому наказом від 18.12.2020 р. № 246-20 Каталозі типових посад держ лужби і критеріїв віднесення до таких посад.

Його розробили для керівників держслужби в держорганах, працівників служб управління персоналом, керівників структурних підрозділів та держслужбовців. Найперше він стане у нагоді учасникам експериментального проєкту щодо запровадження системи оплати на основі класифікації посад (розпорядження КМУ від 11.11.2020 р. № 1414-р). А це: Секретаріат КМУ, Мінфін, Мінцифри, НАДС з територіальними підрозділами. І лише після успішної апробації, з урахуванням необхідних доопрацювань, Класифікацію посад поширять на інші держоргани.

Для представників пілотних органів проведуть навчання в рамках короткострокової програми підвищення кваліфікації "Проведення класифікації посад державної служби". Після цього учасники пілотного проєкту розпочнуть проведення класифікації посад держслужби відповідно до вказаного Каталогу.

Аналітика від ЛІГА:ЗАКОН, правова підтримка, персональні консультації та подання звітності. Усе це ми об'єднали в комплексному рішенні LIGA360: Бухгалтер для професіоналів своєї справи. Працюйте продуктивно - замовляйте доступ вже сьогодні.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини