Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Верховній Раді назвали крайній строк погашення заборгованості по карантинній допомозі працівникам і ФОПам

Реклама

Комітет ВРУ з питань бюджету повідомив, що 25 тисяч застрахованих осіб отримають по 8 тисяч гривень заборгованої одноразової допомоги у зв'язку із локдауном.

Як відомо, у грудні минулого року було запроваджено заходи, спрямовані на часткову компенсацію збитків працівникам та підприємцям внаслідок тимчасового локдауну. Серед них - надання одноразової матеріальної допомоги у розмірі 8 тисяч гривень застрахованим особам, які можуть вимушено втратити свої доходи. Частина з цих людей наприкінці року вчасно подали заявки через портал "Дія", але ще не отримали свої кошти через новорічні вихідні в банках. Тому парламентський комітет Комітет погодив виділення 201 млн. грн із спеціального фонду Держбюджету для завершення виплат, які отримають 25,1 тис. застрахованих осіб.

Органи Пенсійного фонду завершать виплату коштів громадянам до 1 березня 2021 року.

Законодавство для підприємців змінюється щодня. Слідкуйте за змінами автоматично з LIGA360. Система сповістить про правки не лише документа в цілому, а й окремих абзаців. Придбайте LIGA360 сьогодні та отримайте доступ до повної бази нормативних актів й аналітики для ФОП.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини