Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці пояснили долю звітів з ЄСВ, поданих до 1 лютого за старою формою

Реклама

Головне управління ДПС у Тернопільській області повідомляє, що з 1 лютого 2021 року звіт щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (далі - Звіт) подається у редакції, затвердженій наказом Мінфіну № 670.

При поданні з 01.02.2021 р. Звіту за формами, відмінними від форм, встановлених Наказом №670, їх приймання та опрацювання здійснюється відповідно до вимог нормативно-правових актів щодо подання Звіту за нечинними формами.

Якщо ж платником подано до 1 лютого 2021 року Звіт за формою, що була передбачена Порядком, у редакції наказу Мінфіну №511, який пройшов всі контролі при завантажені до Реєстру страхувальників та до Реєстру застрахованих осіб, у такого платника не виникає обов'язку перездавати Звіт за оновленою формою.

Подавайте звітність лише парою кліків з Liga360:Бухгалтер. До Ваших послуг - актуальні форми декларацій та звітів, автоматична перевірка помилок та експертна аналітика. Вам допоможуть алгоритми заповнення з посиланнями на нормативно-правові акти для кожного звіту. Замовте Liga360 сьогодні й позбавте себе рутини.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини