Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як оподатковують нерезидентів за результатами 2020 року — роз’яснення від ДПС

Реклама

Як ми вже повідомляли, днями Мінфін затвердив нову УПК щодо трансфертного ціноутворення. А тепер ще й ДПС оприлюднила черговий інфолист. Інформаційний лист № 19 присвячено нормам Закону № 1117, який вніс зміни до ПКУ щодо забезпечення збору даних та інформації, необхідних для декларування окремих об'єктів оподаткування. Цим законом, зокрема, переносяться терміни набрання чинності окремих положень Закону № 466. Також розглянуті окремі зміни, запроваджені Законом № 786.

У цьому інформаційному листі розглянуто окремі зміни, які стосуються виконання платниками нерезидентами та їх відокремленими підрозділами обов'язків щодо реєстрації платниками податків та сплати податкових зобов'язань з податку на прибуток за звітні періоди 2020 року.

Цей лист має інформаційний характер та не є індивідуальною податковою консультацією, оскільки не базується на особливостях фактичних обставин операцій конкретного платника податку. Інформаційний лист ґрунтується на положеннях чинного законодавства України та практиці його застосування, які можуть змінитися в майбутньому.

Подавайте звітність лише парою кліків з Liga360:Бухгалтер. До Ваших послуг - актуальні форми декларацій та звітів, автоматична перевірка помилок та експертна аналітика. Вам допоможуть алгоритми заповнення з посиланнями на нормативно-правові акти для кожного звіту. Замовте Liga360 сьогодні й позбавте себе рутини.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини