Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До "червоної" зони карантину потрапляють вже 3 області

Реклама

Позачергове засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 27.02.2021 року, вирішило із 01.03.2021 року Встановити на території Чернівецької області червоний рівень епідемічної небезпеки. Про це повідомляє Урядовий портал.

Читайте: із 24 лютого діє адаптивний карантин - які обмеження для "жовтої", "помаранчевої" та "червоної" зон.

Регіональна комісія ТЕБ та НС вже запровадила жорсткі обмежувальні заходи в регіоні. Зокрема, не працюють всі установи освіти, а сімейні лікарні приймають і консультують пацієнтів без вихідних, також встановлений чіткий порядок, хто має здійснювати госпіталізацію.

Відповідно до постанови № 104 діють обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для червоного рівня епідемічної небезпеки.

Також станом на 01.03.2021 року згідно із ознаками для визначення регіону зі значним поширенням COVID-19, які публікує МОЗ, до червоного рівня потрапляє також Житомирська область. Раніше до нього уже потрапила Івано-Франківська область.

Підсумковий брифінг Житомирської ОДА станом на 01.03.2021 року щодо ситуації з коронавірусом підтвердив, що область внесуть до червоного рівня.

Як бухгалтеру оптимізувати свою роботуна час карантину? З рішенням Liga360. Система містить типові договори, форми й бланки, має зручний калькулятор відпусток та калькулятор індексації зарплати. А описи робочих ситуацій та персональні консультації експертів - додадуть професійної впевненості. Спробуйте Liga360 зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини