Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджена форма запиту на отримання відомостей з ЄДРПОУ

Реклама

Держстат наказом від 02.11.2020 р. № 312 змінив умови відповіді на запити про надання відомостей з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (далі - ЄДРПОУ).

Відомості на запит користувача можуть надаватися в паперовій або в електронній формі у спосіб, що зазначений у запиті. Весь інформаційний фонд ЄДРПОУ на запит користувачу не надається.

Відомості з ЄДРПОУ надаються користувачу у вигляді:

1) даних щодо кількості суб'єктів ЄДРПОУ, інформація щодо яких формується за категоріями даних, зазначеними в запиті користувача;

2) переліку суб'єктів ЄДРПОУ, дані щодо яких формуються за категоріями даних, зазначеними в запиті користувача;

3) даних щодо суб'єкта ЄДРПОУ, до складу яких входять ідентифікаційні, класифікаційні, довідкові та реєстраційні категорії даних.

Затверджена і форма запиту про надання відомостей з ЄДРПОУ.

Відомості з ЄДРПОУ формуються органом державної статистики та надаються користувачу після отримання запиту та документів або відомостей про оплату користувачем вартості наданих послуг.

Відтепер у CONTR AGENT можна проаналізувати інформацію з державних реєстрів, і дізнатись чи є особа у реєстрі боржників, або має відкриті провадження. Встигніть замовити CONTR AGENT за вигідною ціною.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини