Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Обмеження "червоної" зони карантину діють уже в 4 областях

Реклама

06.03.2021 року відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС - повідомив міністр КМУ.

За його результатами з 00 години 00 хвилин 08 березня 2021 року встановили “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Закарпатської області та застосувати на території Закарпатської області обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для “червоного” рівня епідемічної небезпеки. Із переліком карантинних обмежень можна ознайомитися на сайті Закарпатської ОДА.

Таким чином в "червоній" зоні карантину вже 4 області. Раніше сюди потрапили Житомирська, Чернівецька та Івано-Франківська області.

Читайте: до "червоної" зони карантину потрапляють вже 3 області.

Тож відповідно до постанови № 104 діють обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для червоного рівня епідемічної небезпеки.

Згідно ознаки для визначення регіону зі значним поширенням COVID-19 станом на 09.03.2021 року, представлених МОЗ, до "помаранчевої" зони карантину потрапляють уже 10 регіонів України.

Як бухгалтеру оптимізувати свою роботуна час карантину? З рішенням Liga360. Система містить типові договори, форми й бланки, має зручний калькулятор відпусток та калькулятор індексації зарплати. А описи робочих ситуацій та персональні консультації експертів - додадуть професійної впевненості. Спробуйте Liga360 зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини